Vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Obec > Události v obci > Pouť na Babiččině statku

Pouť na Babiččině statku



Datum konání:
28.7.2018
Datum ukončení:
29.7.2018

Srdečně Vás zveme na Pouť na statku v Líšnici. Letos poprvé volně navážeme na tradici Anenské poutě, která byla dříve slavena v Líšnici. Protože sami nejsme fanoušky světského pojetí pouti, rozhodli jsme se jít cestou netradiční, lidovou, která je našemu srdci i prostředí mnohem bližší.


Můžete se těšit na dřevěný kolotoč na kliku poháněný lidskou silou, střelbu z luku nebo kuše, soutěžní stanoviště pro děti, kde si mohou vyhrát drobné odměny, jízdy na koních, malování na obličej, dílničku - korálkování, pro malé parádnice a nezbytný skákací hrad. V případě horkého počasí pro Vás připravíme osvěžující kropení vodou.


Nepropásněte pohádková divadelní představení! Po oba dny vždy v 11:00 a 15:00 hodin.


Ani hlady u nás trpět nebudete. Připravíme pro Vás speciality na grilu, svěží salát, palačinky, orosené pivo z Neratova, Joker cider z Kostelce, lahodnou kávu, dezerty, pouťové koláče, zmrzlinu a mnoho dalších dobrot.


Celá akce bude probíhat v prostředí Babiččina statku, takže můžete navštívit také náš zvěřinec, bylinkovou zahrádku, proutěný labyrint, dětské hřiště a proběhnout se bosou nohou po pocitovém chodníku. Pro malé obdivovatele strojů bude na ukázku vystaveno i pár kousků z naší zemědělské techniky.


To vše je pro Vás připraveno za vstupné dobrovolné, kdy celý výtěžek bude použit pro rozvoj a fungování chráněné dílny o.p.s., Šťastný domov Líšnice a k nákupu krmení pro náš zvěřinec.

Těšíme se na Vaši návštěvu.

Pouť na Babiččině statku